ALLES VOOR PLATTE DAKEN

Werk je plat dak af met BossCover Roof

Het BossCover Roof assortiment biedt een hele reeks producten om uw plat dak af te werken. Deze producten zijn uitvoerig gekeurd en getest.

Krijg advies van een expert
bosscover green
Bosscover Roof

Ontdek Bosscover Roof

AFVOEREN EN TAPPEN

3 oplossingen voor het afvoeren van hemelwater

Zelfklevende afvoer met aluminium buis

Ideaal voor een goede en eenvoudige plaatsing. Deze hemelwaterafvoer is beschikbaar met zelfklevende epdm manchet.

>> Download technische fiche
Zelfklevende afvoer met PE-buis

Deze hemelwaterafvoer met PE-buis is voorzien van een zelfklevende epdm manchet, hierdoor is een snelle en vlotte plaatsing mogelijk.

>> Download technische fiche
Afvoer met PE-buis

Met epdm-manchet. Voor horizontale plaatsing of bij de aansluiting op een andere PE-buis. Gebruik bij de plaatsing de splice tape ring om de waterdichtheid te verzekeren.

>> Download technische fiche
Dakdoorvoer

Dakdoorvoer met ontluchting

Een dakdoorvoer is belangrijk voor het ontluchten van uw huis. Het voorkomt schimmelvorming en voert geuren af door ventilatie. Deze dubbelwandige aluminium/kunststof ontluchting van BossCover is voorzien van een plakplaat met zelfklevende EPDM. De plakplaat is machinaal in de aluminium ontluchting gefelst. Het kapje is in kunststof. D.m.v. de mechanische fixatie, wordt de plakplaat waterdicht in het systeem opgenomen.

Je hebt verschillende afmetingen mogelijk: 50 – 75 – 110 – 125 – 160 – 200 mm.

Montage ankers

Het BossCover montage anker zorgt voor een waterdichte bevestiging van zonnepanelen, ventilatie units, airco buitenunits, zonnecollectoren, enz.… op platte daken ongeacht de hellingsgraad. 1 BossCover montage anker vervangt 10 betontegels! Het anker wordt mechanisch en ballastvrij bevestigd. Het montage anker is beschikbaar voor platte daken met EPDM, bitumen, PVC en TPO. Dankzij de voorgemonteerde slabbe is een snelle en eenvoudige waterdichte afsluiting gegarandeerd.

VLOEIBARE WATERDICHTING

BossCover Liquid Seal

BossCover Liquid Seal Detail is de professionele vloeibare oplossing voor het langdurig waterdicht afdichten van dakdetails zoals dakgoten, lichtkoepels, schouwen, dakdoorvoeren,… en dit op alle soorten dakbedekking. Ook voor renovaties of kleine herstellingen op het dak is dit een zeer handige oplossing.

Loodvervanger

BossCover Loodvervanger

De BossCover loodvervanger is een economische en ecologische oplossing voor dak- en gevelaansluitingen. Dit product combineert alle flexibele eigenschappen van lood met de duurzaamheid van EPDM. Door het lichte gewicht is de BossCover Roof loodvervanger snel en eenvoudig te plaatsen. Voor een goede waterdichte afsluiting combineert u deze met de BossCover RubberSeal. De BossCover loodvervanger is beschikbaar in verschillende rolbreedtes.

Tegeldragers

Rubberen tegeldragers

De rubberen tegeldragers van BossCover Roof voorkomen beschadigingen aan daken en zorgen ervoor dat er afwatering mogelijk is onder de vloer. Gezien de verschillende diktes, werk je er ook oneffenheden mee weg op het dak. Ook ideaal voor de onderconstructies van zonnepanelen.

  • Bescherming van de bestaande dakbedekking
  • Direct op dakbedekking te plaatsen (uitgezonderd PVC dakbedekking)
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Vorstbestendig en recycleerbaar
  • Ruimte voor afwatering
RubberSeal siliconenkit
Zelfklevende afvoer met aluminium buis

RubberSeal siliconenkit

De BossCover RubberSeal is een zuurvrije, ééncomponent siliconenkit voor het afdichten en verlijmen van diverse EPDM-folies. Deze kit hecht ook zonder primer perfect op de meeste bouwmaterialen

>> Download technische fiche
ACCESSOIRES MAKEN HET COMPLEET

Hiermee maak je het werk helemaal af!

Dampremmende PE-folie

Deze hemelwaterafvoer met PE-buis is voorzien van een zelfklevende epdm manchet, hierdoor is een snelle en vlotte plaatsing mogelijk.

>> Download technische fiche
Tubecleaner

Een snelle krachtige reiniger voor het verwijderen van oude contactlijmresten. Ook ideaal om het lijmpistool te reinigen

>> Download technische fiche
Kijk Daar! Bosscover!

Het BossCover aanbod, gemakkelijk te herkennen in de handel

Contacteer ons voor meer info