ALLES VOOR PLATTE DAKEN

Werk je plat dak af met BossCover Roof

Het BossCover Roof assortiment biedt een hele reeks producten om uw plat dak af te werken. Deze producten zijn uitvoerig gekeurd en getest.

Krijg advies van een expert
bosscover green
Bosscover Roof

Ontdek Bosscover Roof

AFVOEREN EN TAPPEN

3 oplossingen voor het afvoeren van hemelwater

Zelfklevende afvoer met aluminium buis

Ideaal voor een goede en eenvoudige plaatsing. Deze hemelwaterafvoer is beschikbaar met zelfklevende epdm manchet.

>> Download technische fiche
Zelfklevende afvoer met PE-buis

Deze hemelwaterafvoer met PE-buis is voorzien van een zelfklevende epdm manchet, hierdoor is een snelle en vlotte plaatsing mogelijk.

>> Download technische fiche
Afvoer met PE-buis

Met epdm-manchet. Voor horizontale plaatsing of bij de aansluiting op een andere PE-buis. Gebruik bij de plaatsing de splice tape ring om de waterdichtheid te verzekeren.

>> Download technische fiche
Dakdoorvoer

Dakdoorvoer met ontluchting

Een dakdoorvoer is belangrijk voor het ontluchten van uw huis. Het voorkomt schimmelvorming en voert geuren af door ventilatie. Deze dubbelwandige aluminium/kunststof ontluchting van BossCover is voorzien van een plakplaat met zelfklevende EPDM. De plakplaat is machinaal in de aluminium ontluchting gefelst. Het kapje is in kunststof. D.m.v. de mechanische fixatie, wordt de plakplaat waterdicht in het systeem opgenomen.

Je hebt verschillende afmetingen mogelijk: 50 – 75 – 110 – 125 – 160 – 200 mm.

Montage ankers

Het BossCover montage anker zorgt voor een waterdichte bevestiging van zonnepanelen, ventilatie units, airco buitenunits, zonnecollectoren, enz.… op platte daken ongeacht de hellingsgraad. 1 BossCover montage anker vervangt 10 betontegels! Het anker wordt mechanisch en ballastvrij bevestigd. Het montage anker is beschikbaar voor platte daken met EPDM, bitumen, PVC en TPO. Dankzij de voorgemonteerde slabbe is een snelle en eenvoudige waterdichte afsluiting gegarandeerd.

RubberSeal siliconenkit
SILICONENKIT

BossCover RubberSeal

De BossCover RubberSeal is een zuurvrije, ééncomponent siliconenkit voor het afdichten en verlijmen van diverse EPDM-folies. Deze kit hecht ook zonder primer perfect op de meeste bouwmaterialen. Deze kit is geschikt voor afvoeren, dakdoorvoer en montage ankers.

VLOEIBARE WATERDICHTING

BossCover Liquid Seal

BossCover Liquid Seal Detail is de professionele vloeibare oplossing voor het langdurig waterdicht afdichten van dakdetails zoals dakgoten, lichtkoepels, schouwen, dakdoorvoeren,… en dit op alle soorten dakbedekking. Ook voor renovaties of kleine herstellingen op het dak is dit een zeer handige oplossing.

Loodvervanger

BossCover Loodvervanger

De BossCover loodvervanger is een economische en ecologische oplossing voor dak- en gevelaansluitingen. Dit product combineert alle flexibele eigenschappen van lood met de duurzaamheid van EPDM. Door het lichte gewicht is de BossCover Roof loodvervanger snel en eenvoudig te plaatsen. Voor een goede waterdichte afsluiting combineert u deze met de BossCover RubberSeal. De BossCover loodvervanger is beschikbaar in verschillende rolbreedtes.

Tegeldragers

Rubberen tegeldragers

De rubberen tegeldragers van BossCover Roof voorkomen beschadigingen aan daken en zorgen ervoor dat er afwatering mogelijk is onder de vloer. Gezien de verschillende diktes, werk je er ook oneffenheden mee weg op het dak. Ook ideaal voor de onderconstructies van zonnepanelen.

  • Bescherming van de bestaande dakbedekking
  • Direct op dakbedekking te plaatsen (uitgezonderd PVC dakbedekking)
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Vorstbestendig en recycleerbaar
  • Ruimte voor afwatering
Toebehoren MAKEN HET COMPLEET

Een plat dak waterdicht maken

EPDM Seal

BossCover EPDM Seal is een hoogwaardige, neutrale, elastische één-component voegkit op basis van silaan polymeren die zeer snel huid vormt. Het product geeft een zeer goede hechting op vele materialen en is blijvend elastisch na uitharding.  

>> Download technische fiche
Spraybond

BossCover Spraybond is een tweezijdig aan te brengen contactlijm, speciaal ontwikkeld voor de dakdekkersbranche voor het verlijmen van de meeste BossCover EPDM dakmembranen en gevliesde kunststof daksystemen op de meest gangbare ondergronden. Het geeft een uitzonderlijk krachtige hechting op vele materialen zoals hout, beton, metaal, alu-gecacheerde en bitumen gecacheerde isolatieplaten, etc. Verwerking is mogelijk met een borstel, een vachtroller én d.m.v. een drukvat met aansluiting op een compressor.

>> Download technische fiche
Spraybond+

BossCover Spraybond Plus is een hittebestendige contactlijm, speciaal ontwikkeld voor de dakdekkersbranche voor het verlijmen van diverse soorten EPDM op alle ondergronden. Het geeft een uitzonderlijk krachtige hechting op vele materialen zoals hout, beton, metaal, alu-gecacheerde en bitumen gecacheerde isolatieplaten, etc. Verwerking is mogelijk zonder aansluiting op een compressor met een bij het systeem leverbaar professioneel spuitpistool. Het is daarmee een ideale oplossing voor het werken op locatie of op plaatsen waar geen persluchtaansluiting aanwezig is.

>> Download technische fiche
EPDM Primer

BossCover Primer is een op polymeerbasis rubber gebaseerde hechtprimer. Deze formule met hoge viscositeit bevordert een uniforme dekking op zowel horizontale als verticale ondergronden.

>> Download technische fiche
Tapes

BossCover heeft een uitgebreid assortiment aan tapes die ideaal zijn voor het afdichten van allerlei dakdetails. Wat elke tape gemeenschappelijk heeft? Lange levensduur, geschikt voor een groot aantal afdichtingstoepassingen, verbeterde veiligheid, bespaart tijd en werk en geschikt voor toepassingen op het gebied van dakbedekking.

>> Download technische fiches
PE-dampscherm

Een PE folie (Polyethyleen) heeft een damp remmende functie voor wanden, vloeren en daken. Ondanks zijn minimale dikte is de PE folie bijzonder sterk. Door het aanbrengen van de PE folie zal het isolatiemateriaal droog blijven.

>> Download technische fiche
Schroeven

BossCover biedt je verschillende soorten schroeven die je nodig hebt bij het monteren of afwerken van je plat dak.