ALLES VOOR GROENDAKEN ECOLOGISCH GROENDAK LEGGEN

Leg een ecologisch groendak aan met BossCover Green

De click ‘n go sedumtray en de place 'n go sedumtray van BossCover Green vragen weinig onderhoud en geven het dak onmiddellijk een groen uitzicht. Snoeien of maaien is niet nodig. Een sproeibeurt is enkel nodig na een zeer lange en droge periode. Door de eenvoudige en lichte opbouw van het BossCover Green groendaksysteem is er meestal geen speciale dakconstructie nodig. Hierdoor is het een groene en duurzame oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Krijg advies van een expert
bosscover green
HET KAN SNEL GAAN

Met onze sedumtrays

De kant-en-klare trays kunnen rechtstreeks op het dak geplaatst worden. Zo ontstaat er in een handomdraai een direct-groen resultaat op het dak.

BIODIVERS

"bees & butterfly", kruiden, sedummix ...: een ruime keuze aan matten

SNEL GROEN

Kant-en-klare matten , sommige wel tot 95% volgroeid

GEMAK

Geen speciale dakconstructie nodig dankzij lichte opbouw

TOEBEHOREN

niet alleen de plantjes, ook grind, profielen, meststof, controleputten...

Click 'n Go

Click 'n go sedumtray

De BossCover Green click 'n go sedumtray is een kant-en-klare tray die u rechtstreeks op het dak kan plaatsen. Hierdoor ontstaat er in een handomdraai een direct-groen resultaat op het dak.

De sedumtrays zijn per stuk leverbaar en kunnenn direct toegepsts worden op platte en licht hellende daken met een hellingshoek tot 25 graden. De eenvoudige installatie laat toe om de sedumtrays aan elkaar te klikken.

Place 'n go

Place 'n go sedumtray

De BossCover Green Place ’n go sedumtray is rechtstreeks toepasbaar op het dak voor een directgroen resultaat. Deze voorbegroeide trays bevatten 10 tot 12 verschillende soorten sedum.

Het vetachtige plantje sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.De tray is toepasbaar op platte en lichthellende daken. Bij levering is de Place ’n go sedumtray altijd voor minimaal 95% begroeid.

Contacteer ons
Kijk Daar! Bosscover!

Het BossCover aanbod, gemakkelijk te herkennen in de handel

Contacteer ons voor meer info