accessoires

Accessoires op het BossCover gamma

Deze accessoires kunnen over alle BossCover productgroepen heen gebruikt worden. Bij de aanleg van vijvers, het waterdicht maken van een dak of gevel de lijmen, primers, strips en tapes komen altijd van pas.

Krijg advies van een expert
bosscover green
Accessoires

Ontdek al onze accessoires

BossCover Roof Primer

BossCover Roof Primer is een polymeer rubber gebaseerde primer voor het snel en doeltreffend voorbehandelen van EPDM welke verlijmd moeten worden met een overlap tape of covertape. BossCover Roof Primer kan toegepast worden op alle ondergronden zoals beton, hout, metaal en dus ook op alle soorten EPDM.

>> Download technische fiche
BossCover Spraybond

Spraybond is een verspuitbare contactlijm op basis van synthetische rubbers. Je kan de contactlijm gebruiken voor de verlijming van EPDM dakmembranen, gevliesde kunststof daksystemen en dat op verschillende ondergronden.

>> Download technische fiche
BossCover splice tape
BossCover Cover Strip

BossCover Cover Strip is een zwarte, drukgevoelige kleefband die werd ontworpen voor het bedekken en afdichten van aan elkaar grenzende éénlaagse EPDM dakbanen. De BossCover Cover Strip bestaat uit een half uitgeharde EPDM-folie die werd gelamineerd op een butyl kleeflaag.

>> Download technische fiche
Kijk Daar! Bosscover!

Het BossCover aanbod, gemakkelijk te herkennen in de handel

Contacteer ons voor meer info